Opšte Propozicije Maratona

Maraton nema takmičarski karakter.

Učesnici maratona sami obezbeđuju svoju ishranu, a smeštaj se reguliše prijavljivanjem na sajtu kluba i uplatom pre maratona.

Noćenja će se obavljati na lokacijama koje su definisane i obezbeđene od strane organizatora.

Učesnici su dužni da prilikom prijavljivanja na sajtu kluba pažljivo pročitaju uslove učešća, a dovršavanjem procesa prijavljivanja smatra se da su prihvatili definisana pravila ponašanja, kao i klauzulu da učestvuju na ličnu odgovornost tj. da se organizator oslobađa odgovornosti za bilo kakve nepredvidive okolnosti, eventualne povrede, odustajanja i sl.

Za učešće na maratonu neophodno je da učesnik pravilno popuni prijavu, uplati kotizaciju i druge troškove (npr. smeštaj) koje označi prilikom prijavljivanja na sajtu kluba, da poseduje odgovarajuću fizičku spremu, bicikl odgovarajućeg stanja i kvaliteta, kao i neophodnu opremu i to: kacigu, rezervnu unutrašnju gumu, osnovni alat i pribor.

Organizator zadržava pravo da uskrati pravo učešća kandidatu za koga odgovorno lice utvrdi da ne poseduje bicikl odgovarajućeg stanja ili kvaliteta, kao i u slučaju da ne poseduje neophodnu opremu, ili iz drugih objektivnih razloga.

Kotizacija: 100€

Organizator obezbeđuje prevoz stvari učesnika u toku maratona.

Sve informacije u vezi sa maratonom možete dobiti na tel. +381641308175 - Radoslav Golubović (predsednik kluba). Možete nam i pisati na e-mail adrese: ciker.mtb@gmail.com ili ciker.golub@gmail.com